Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Nilsson är klar för Hammarby

Sillybloggen 2021-12-04 11:51

Joel Nilsson har stått för en fin säsong i Mjällby, och därefter följer intresse för stora klubbar. Redan tidigare i höstas ryktades Nilsson till Hammarby, men det dementerades då av Mjällbys sportchef Hasse Larsson.

Under lördagen rapporterade Fotboll Sthlm att affären är i hamn och sportchef Larsson ska även vara informerad. Detta bekräftades snart av Hammarby, som presenterade sin nya värvning på sin hemsida. Nilsson har skrivit ett tvåårskontrakt med Stockholmsklubben, med option på ytterligare ett år.

– Joel är en spelare vi har haft ögonen på länge. Han har en stor löpkapacitet och spelar med mycket fart och hög energi. Med de egenskaperna blir han ett starkt tillskott till vår högerkant, och vi räknar med att han kommer att bli en av våra bärande spelare, säger sportchef Jesper Jansson i pressmeddelandet.

ANNONS

Nilsson kommer ansluta till Hammarby efter årsskiftet. Hans kontrakt med Mjällby går ut i mitten av december och han går därmed som bosman.

– Hammarby är en storklubb, och med den publiken som finns på plats är det mycket som lockar. Det ska bli kul och spännande att träffa alla klubben och köra igång. Jag ska försöka komma in i det så fort som möjligt och målsättningen är att vinna en titel, säger han själv om flytten.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto