Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Newcastle förbereder monsteravtal till Lingard - som också kan gå till Real

Sillybloggen 2021-12-04 15:12

Efter att ha varit utlånad till West Ham har mittfältaren Jesse Lingard varit tillbaka i Manchester United sedan en tid tillbaka. Sista juni nästa år går dock engelsmannens kontrakt ut. Och hur Lingards framtid blir verkar vara allt annat självklart.

The Times skriver att Premier League-konkurrenten Newcastle förbereder ett avtal till Lingard. Enligt uppgifterna finns en dialog mellan klubbarna om en eventuell affär när transferfönsret är öppet i januari – och klubben vill erbjuda ett kontrakt som skulle sträcka sig till 2026. Veckolönen skulle ligga på 100 000 pund (ungefär 1,2 miljoner svenska kronor), vilket skulle göra honom till den bästa betalda Newcastle-spelaren.

Utöver The Times uppgifter om Jesse Lingard, kan Manchester United-spelaren även hamna i Real Madrid. Det menar dagstidningen Daily Express, som skriver att La Liga-jätten kan knyta till sig Lingard när hans kontrakt löpt ut 2022.

ANNONS

I Manchester United har Jesse Lingard totalt gjort strax över 140 matcher.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto