Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Phillips: "Jag är redo att lämna Liverpool"

Sillybloggen

Nathaniel Phillips har inte fått så mycket speltid som han skulle vilja i Liverpool. Nu öppnar han för att lämna klubben – redan i januari.

– Jag vill spela matcher. Det har varit tufft för konkurrensen i det här laget är hård. Jag och tränaren är överens om att det bästa för mig är att få spela så mycket som möjligt. Jag tror man såg det förra året att jag utvecklades mycket, säger han till Sky Sports.

En av klubbarna som han länkats ihop med är West Ham.

– Jag får se vad som är på gång och sedan ta det därifrån. Just nu är det inte troligt att jag får spela mycket för Liverpool, så om det kommer en möjlighet för mig att spela mer någon annanstans och det passar alla, så är det definitivt något jag skulle vara intresserad av.

Annons

Phillips menar också att hans tid i Liverpool gett honom erfarenheter som kan göra att han är mer redo i nästa klubb han kommer till, då han har fått känna på nivån både i Premier League och Champions League.

– Jag behöver inte gå igenom den nervositeten igen om jag går någon annanstans. Jag är redo att spela någon annanstans.

Publicerad 2021-12-15 21:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto