Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

IFK sägs snuvas på storvärvning av konkurrent - på grund av ledningskaos

Sillybloggen

Tidigare har IFK Norrköping bekräftat intresse för Tromsøs Tomas Totland, men i dagarna berättade klubbens ordförande Sakarias Mårdh för NT att ett köp av wingbacken inte längre var aktuellt. Det efter att det kommit rapporter från Norge om att BK Häcken är nära en värvning av 22-åringen.

Nu skriver lokaltidningen iTromsø att Totland kommer presenteras av Häcken i nästa vecka. Inom några dagar sägs han resa till Göteborg för att genomgå en läkarundersökning. Vad klubben från Hisingen betalar i övergångssumma? Drygt sju miljoner kronor, enligt iTromsø.

Samma tidning hävdar att Norrköping länge ledde jakten på Totland, men att man snuvades på spelaren på grund av det kaos som uppstått runt sparkade klubbdirektören Magnus Karlsson, som nyligen fälldes för bokföringsbrott. Enligt iTromsø lades IFK:s arbete med värvningar på is under en kort tid och då hann Häcken agera.

Annons
Publicerad 2021-12-16 14:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto