Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Sargon Abraham återvänder till Göteborg - klar för Örgryte

Sillybloggen

Nyligen blev det klart att Sargon Abraham, 30, lämnar allsvenska Degerfors IF. Detta efter att Abraham och klubben gemensamt kommit överens om att bryta avtalet i förtid.

Nu återvänder 30-åringen till Göteborg – men det blir ingen återkomst i Blåvitt. Under tisdagen blev det nämligen officiellt att Sargon Abraham har skrivit på för Örgryte IS i superettan.

– Det känns skönt att det är klart. Jag tycker ÖIS spelar en fin fotboll som passar mig. Jag har ju haft kontakt med Igor innan men då har det inte passat men nu passade det bra för båda så riktigt kul att vara här och ha allt klart. Nu ser jag fram emot säsongen, säger forwarden till klubbens hemsida.

Sportchefen Igor Krulj om värvningen:

– Jag är såklart väldigt glad att välkomna Sargon till oss. I Sargon får vi en spelare som tidigare visat att han kan vara dominant på Superettanivå och som bidrar med ytterligare spets till vår offensiv. Han bidrar även med rutin som kommer vara viktig för oss både på och utanför planen, säger Krulj.

Annons

Kontraktet är skrivet över säsongen 2024.

Publicerad 2021-12-28 19:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto