Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Malmö FF vill värva hemvändare

Sillybloggen

Dennis Hadzikadunic kom till Malmö FF som 14-åring 2012, men hann inte göra mer än en handfull allsvenska matcher för MFF innan flytten till ryska Rostov sommaren 2018. Rostov uppgavs då betala en miljon euro, tio miljoner kronor, för den svensk-bosniske mittbacken.

Nu är MFF intresserat av att värva tillbaka Hadzikadunic, enligt danska bold.dk, som lägger till att FC Köpenhamn och FC Midtjylland också visar intresse. Dessutom är flera engelska klubbar på tapeten för 23-åringen, enligt sajten.

Rostov brottas med ekonomiska bekymmer, med uppgifter om att spelare inte fått några löner på fyra månader, och ska därför vara redo för att sälja Hadzikadunic. Det krävs ändå ett stort miljonbelopp för att säkra hans signatur, skriver bold.dk.

Hadzikadunic föddes i Malmö och spelade ett gäng ungdomslandskamper för Sverige, men valde att representera Bosnien-Hercegovinas A-landslag. Nu kan han ersätta landslagskollegan Anel Ahmedhodzic, som ser ut att lämna MFF i januarifönstret.

ANNONS
Publicerad 2021-12-28 14:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto