Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Efter omskrivna uttalandet - Conte vill värva Lukaku

Sillybloggen

Dusan Vlahović, 21, har öst in mål i Serie A senaste åren. Bara under hösten noterades den serbiske forwarden för 18 fullträffar på 22 matcher i Fiorentina-tröjan.

Tidigare har Fiorentinas president, Rocco B. Commisso, bekräftat att 21-åringen inte kommer att förlänga sitt kontrakt med klubben, som därmed vill sälja jättetalangen för att inte riskera att tappa honom som bosman sommaren 2023.

Antonio Conte har uppgetts vara en stor beundrare av Vlahović och Tottenham är därför en av klubbarna som ryktats vara intresserade av att värva Serie A-stjärnan i sommar. Men efter att Romelu Lukaku öppet uttryckt att han är missnöjd med sin situation i Chelsea tidigare i veckan kan Tottenham transferplaner komma att ändras.

Footboll Italia, som hänvisar till Gazzetta dello Sport, rapporterar att Spurs nu kan släppa intresset för Dusan Vlahović och i stället rikta in sig på att försöka värva Lukaku. Antonio Conte och Romelu Lukaku hade ett bra förhållande när duon vann Scudetton med Inter förra säsongen. Belgarens starka relation med Conte kan spela spela roll i nästa klubbval om han skulle tvingas eller vilja lämna Chelsea, skriver tidningen.

Annons

Tottenhams intresse för Romelu Lukaku kan öppna en möjlighet för Juventus, som också sägs vara intresserat av Dusan Vlahović. Det är dock oklart om Serie A-jätten klarar av att möta de ekonomiska krav en värvning av forwarden skulle innebära. Fiorentina uppges nämligen begära runt 800 miljoner kronor för att släppa 21-åringen.

Romelu Lukaku lämnades utanför Chelseas matchtrupp när Londonklubben tog emot Liverpool under söndagen.

Publicerad 2022-01-02 17:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto