Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Van de Beek blir kvar i United efter agentstrul

Sillybloggen 2022-01-02 12:13

Donny van de Beeks flytt till Manchester United har blivit allt annat än han tänkt sig. Den nederländske landslagsmittfältaren har bara spelat 67 minuter Premier League-fotboll den här säsongen och verkar vara fast på bänken även under Ralf Rangnick. Det har lett till uppgifter om att 24-åringen är på väg bort från Old Trafford – men nu kan van de Beek ha förstört sin chans att få till en flytt i januari.

I oktober bröt mittfältaren med sin agent Guido Albers efter att en utlåning till Everton kollapsat under sommaren. I stället valde van de Beek att byta till agenten Ali Dursan för att öka chanserna till en vinterflytt. Nu rapporterar dock The Mirror att Albers vägrar att släppa van de Beek från ett bindande kontrakt som de skrev på för 18 månader sedan. Det betyder att United-spelaren ser ut att bli kvar i klubben säsongen ut.

van de Beek sitter på ett kontrakt som går ut i juni 2025.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto