Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

MFF-sportchefen räknar bort Innocent inför 2022: "Valde att släppa det"

Sillybloggen 2022-01-03 18:18

Bonke Innocent kontrakt med MFF sträckte sig över 2021 och en förlängning är ännu inte på plats. I början av november rapporterade Expressen att Innocent hade tackat nej till ett kontraktsförslag från klubben.

Nu kommer ytterligare rapporter om mittfältaren. Enligt Fotboll Skåne har han tackat nej även till Malmös andra förslag. Men en förlängning ska ännu inte vara helt utesluten, då MFF ska ha övervägt ett tredje erbjudande. Huruvida det faktiskt har getts till Innocent är dock inte fastställt. Sajten uppger även att det funnits konkret intresse från Championship, den engelska andradivisionen, men att Innocent där valt att tacka nej.

För Kvällsposten berättar MFF:s nytillträdde sportchef Andreas Georgson att svenska mästarna räknar bort Innocent från truppen 2022.

– Det fanns en ambition om att hitta en förlängning, den valde han och hans rådgivare att inte hoppa på. För stunden har vi tolkat det som att vi inte hittade ihop och vi fick gå en annan väg som vi då har planerat och då valde vi att släppa det, säger Georgson till tidningen.

ANNONS

Georgson vill dock inte stänga dörren helt för att Innocent skriver på ett nytt kontrakt med MFF och blir kvar i föreningen.

– Jag har varit med så pass länge att man vet inte när sista ordet är sagt, jag kan bara beskriva ungefär var vi står för stunden.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto