Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: PAOK kan sänka prislappen på Colak

Sillybloggen

Antonio Colak var under säsongen 2021 inlånad från grekiska PAOK till Malmö FF. Där har han imponerat och var inte minst delaktig i lagets framfart i Champions League-kvalet. Men lånet löpte ut den 31 december och Colak är därmed tillbaka i Grekland.

Det innebär att den köpoption som fanns i låneavtalet inte längre gäller, som uppgavs vara på 30 miljoner. Men förhandlingarna mellan MFF och PAOK ska fortsatt pågå, då den grekiska klubben vill sälja och Malmö vill behålla anfallaren. Det uppges dock krävas att PAOK sänker prislappen för att affären ska vara möjlig för Malmö att genomföra.

Något som de enligt e-Sportime kan vara beredda att göra. PAOK har nyligen bytt sportchef och det är tillträdde Jose Boto som har sista ordet. Men innan hans ankomst har klubben uppgetts vara beredda att sänka till drygt 25 miljoner kronor. Sajten anser att en försäljning i nuläget är det mest troliga scenariot.

Annons
Publicerad 2022-01-03 11:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto