Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Arsenal har lagt bud på Vlahovic

Sillybloggen 2022-01-04 08:43

Dusan Vlahovic har gjort succé i Fiorentina under hösten och även om serben inte utesluter en fortsättning, är det i dagsläget föga troligt. Flera av Europas storklubbar har visat sitt intresse för den unge anfallaren och det är rimligt att att en flytt väntar redan i vinter.

En av klubbarna som är intresserade är Arsenal. Enligt Gazetta dello Sport har man nu tagits sig förbi stadiet av att intressera sig på avstånd. Tidningen uppger att den engelska klubben har lagt ett bud på 21-åringen. Det ska ligga på 55 miljoner euro, ungefär 560 miljoner kronor, samt att utköpsklausulen på Lucas Torreira, som ligger på ungefär 150 miljoner kronor, tas bort. Torreira lämnar då Arsenal permanent till Fiorentina, där den italienska klubben betalar med en liten del av Vlahovics övergångssumma. Det innebär att det totala budet motsvarar drygt 700 miljoner kronor.

Huruvida budet har accepterats eller inte framgår ej, men tidningen rapporterade i december att Fiorentina har satt en prislapp på 100 miljoner euro för anfallaren, det vill säga strax över miljarden i svenska kronor.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto