Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: FCK leder jakten på Ekdal - men priset försvårar

Sillybloggen 2022-01-04 13:01

I december kom uppgifter om att FC Köpenhamn och Albin Ekdal är i långt gångna förhandlingar. Men så sent som i helgen skrev Corriere dello Sport att Ekdal inte var till salu i vinter, utan att Sampdoria bara viftat bort intresset från Serie A-konkurrenten Udinese.

Men nu följer danska Ekstrabladet med nya uppgifter om Ekdal och FC Köpenhamn. De uppger att den danska klubben leder jakten på mittfältaren, före Udinese, och att det är den danksa huvudstaden som är Ekdals förstahandsval i nuläget.

Det enda som enligt tidningen återstår är prislappen. FC Köpenhamn ska ha möjlighet att betala det pris som Sampdoria kräver, men frågan är om de är beredda att göra det. Tveksamheterna ska främst vara kring vara att Ekdal snart kan gå gratis, samt att hans ålder gör chanserna att kunna sälja vidare relativt små.

Alternativet är att vänta till sommaren, då Ekdal blir klubblös förutsatt att han inte förlänger. Detta fönster kan därmed vara den sista chansen för Sampdoria att släppa svensken om de vill ha betalt för honom.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto