Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Serie A-klubb "drömmer om" Kulusevski - vill låna

Sillybloggen 2022-01-04 19:17

Konkurrensen om att säkra Dejan Kulusevskis signatur hårdnar. Premier League-jättarna Tottenham och Arsenal har kopplats ihop med svensken en längre tid och nyligen dök även La Liga-tvåan Sevilla upp i diskussionerna. Nu har nästa klubb gett sig in i kampen.

Det är Serie A-klubben Genoa, under ledning av Andrij Sjevtjenko, som drömmer om att locka den 21-årige Kulusevski till klubben. Detta enligt franska Footmercato, som lägger till att Genoa tagit kontakt med svenskens agent om en utlåning under våren. Genoa ligger för tillfället under nedflyttningsstrecket på 18:e plats i den italienska högstaligan.

Kulusevski, som kan spela både yttermittfältare och forward, har haft svårt att imponera på Juventus-tränaren Massimiliano Allegri. Den svenske landslagsstjärnan har bara startat fyra Serie A-matcher under säsongen.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto