Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Trovärdiga uppgifter: Insigne genomför oväntad övergång

Sillybloggen 2022-01-05 06:56

Napoli-stjärnan Lorenzo Insigne, 30, har under senaste tiden rapporterats vara på väg bort från den italienska storklubben. 30-åringen sitter på ett utgående avtal med Napoli och parterna har ännu inte kommit överens om ett nytt kontrakt. 

Nu kommer trovärdiga uppgifter om att en övergång till Toronto FC är helt klar.

Enligt transfer-journalisten Fabrizio Romano har Insigne skrivit på ett kontrakt med Toronto över fem och ett halvt år. Affären uppges blivit genomförd i Rom i dagarna och spelaren förväntas ansluta till MLS-klubben i sommar. Enligt Football-Italia kommer 30-åringen få en lön på 11,5 miljoner euro, drygt 118 miljoner kronor per säsong, samt 4,5 miljoner euro, drygt 46 miljoner kronor per säsong i prestationsrelaterade bonusar.

Flytten är lite oväntad med anledning av att Insigne i somras var med och förde Italiens landslag till EM-guld. Anfallaren var då en av de mest framträdande spelarna i mästerskapet och rankas även som en av de bästa offensiva spelarna i Serie A. 

ANNONS

Insigne är den här säsongen noterad för fem mål och sex assist på 18 matcher med Napoli. Han är fostrad i klubben och har endast tillhört andra klubbar på lån.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto