Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Talangfull duo skriver A-lagskontrakt med Elfsborg

Sillybloggen 2022-01-06 19:09

Nu är det klart att Besfort Zeneli, 19, och Viktor Widell, 19, flyttas upp till IF Elfsborgs A-lagstrupp. Talangerna har skrivit på varsitt tvåårskontrakt med klubben och kommer vara med och konkurrera om speltid i allsvenskan nästa år.

– Det exploderade verkligen i år. Och anledningen bakom skulle jag säga är sättet vi spelar på. Förut har vi spelat lite annorlunda än A-laget, men nu spelar vi nästan identiskt som A-laget och det passar mig väldigt bra. Jag har hittat min roll på ett bra sätt med hjälp av mina medspelare och tränare, säger Besfort Zeneli, yngre bror till utlandsproffset Arber Zeneli, till klubbens hemsida.

Även Viktor Widell är glad över sitt nyskrivna avtal med Boråsklubben.

– Det här känns väldigt bra. Det är något man strävat efter hela livet, att få leva på fotbollen på något sätt. Nu har man fått den chansen, säger Widell.

ANNONS

Elfsborg-tränaren Jimmy Thelin ser fram emot att få följa talangerna på nära håll de kommande två åren.

– Besfort är en kille som spelat i Elfsborg sedan ung ålder och har utvecklats mycket. Det är en målmedveten spelare som gjorde avtryck under fjolåret. Viktor är en ytterback med bra offensiv och defensiv. Han är en målmedveten vinnarskalle med bra mentalitet. Nu står de båda inför nästa utmaning och det gäller för dem att fortsätta utvecklas och ta för sig i a-laget, säger Thelin.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto