Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bundesliga-klubb jagar Cajuste

Sillybloggen

Sveriges landslagsmittfältare Jens Cajuste, 22, var i somras på väg bort från Midtjylland, men blev kvar och har den här säsongen fått knapp speltid med bara tio framträdanden. I veckan rapporterade därmed den danska tidningen Ekstra Bladet att Midtjylland sänkt sin prislapp på svensken från runt 207 miljoner kronor till runt 82 miljoner kronor.

Nu uppger tyska Sky att Bundesliga-klubben Augsburg jagar Cajuste och kan göra ett försök att värva svensken. Enligt Sky kan Cajuste köpas loss för tio miljoner euro, runt 103 miljoner kronor, samtidigt som franska Reims och italienska Fiorentina också sägs visa intresse för svensken.

Augsburg är just nu på 15:e-plats i Bundesliga, medan Reims är på 14:e-plats i Ligue 1 och Fiorentina på sjunde plats i Serie A.

I somras kopplades Cajuste främst ihop med Brentford och Newcastle, men möjligen kan det i stället bli en flytt till Tyskland, Frankrike eller Italien. Cajuste, som kom till Midtjylland från Örgryte IS under 2018, har kontrakt till sommaren 2023.

Annons

Publicerad 2022-01-06 14:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto