Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Stort intresse för Hägg-Johansson - förhandlar med dansk klubb

Sillybloggen 2022-01-12 08:57

Efter tio år i Kalmar FF valde Lucas Hägg-Johansson, 27, att inte förlänga sitt utgående kontrakt med föreningen efter fjolårets succésäsong.

– Nu är det tid för våra vägar att skiljas för den här gången. Det är för min egen del dags för en ny utmaning. En utmaning där jag förhoppningsvis kan få ut så mycket som möjligt av min kapacitet och växa ytterligare, som person och som fotbollsspelare, sa Hägg-Johansson i samband med avskedet.

Nu rapporterar Ekstra Bladet att 27-åringen förhandlar med Vejle BK om en övergång. Enligt uppgifterna vill den danska klubben nämligen ersätta Sten Grytebust, som har återvänt till FC Köpenhamn, med den tidigare KFF-målvakten.

Tidningen hävdar att “intensiva” förhandlingar pågår mellan Vejle och Lucas Hägg-Johansson. Samtidigt uppges klubben få konkurrens av flera andra klubbar i Europa, bland annat sägs 27-åringen ha intresse från Belgien.

ANNONS

Efter 17 omgångar är Vejle tabelljumbo i danska Superligan.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto