Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Feyenoords sportchef hyllar Wålemark: "Ofattbar"

Sillybloggen

Patrik Wålemark uppges vara detaljer ifrån en övergång från BK Häcken till Feyenoord, enligt GP. För Voetbal International berättar deras sportchef Frank Arnesen, enligt Tipsbladet, hur nöjd han är över att ha värvat svensken – trots att övergången ännu inte är officiell.

– Han exploderade under sin andra säsong (för Häcken). Det är faktiskt ofattbart vad han visar med tanke på att han inte har någon utbildning alls, säger dansken och syftar till det faktum att Wålemark inte kommer från någon av de större akademierna.

Arnesen berättar också att svensken har imponerat på Feyenoords tränare Arne Slot.

– Arne älskar honom och jag kan förstå det. Han passar in i den profil vi har nu. Vi kommer ta in talanger och unga spelare som kan utvecklas ytterligare, göra laget bättre och säljas igen för en större summa, säger Arnesen.

Tipsbladet uppger att Feyenoord betalar omkring 35 miljoner kronor för Wålemark, medan GP uppgav en något högre summa på 40 miljoner kronor.

Annons
Publicerad 2022-01-15 17:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto