Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: City identifierar Haaland-alternativ hos Real Madrid

Sillybloggen

21-årige brassen Vinicius Junior har exploderat under Carlo Ancelottis ledning i Real Madrid den här säsongen. Halvvägs igenom har Vinicius noterats för 15 mål och nio assist på 27 framträdanden, vilket innebär att han nästan legat bakom ett mål eller en assist per match.

Enligt engelska tidningen Daily Mirror har det inte gått förbi obemärkt.

Manchester City-tränaren Pep Guardiola sägs enligt Daily Mirror ha identifierat brassen som ett alternativ om klubben inte lyckas värva Erling Haaland i sommar. Men med tanke på Vinicius ålder, potential, resultat den här säsongen och faktumet att han sitter på ett kontrakt till och med 2024, lär det bli en dyr historia om City skulle försöka värva 21-åringen.

ANNONS
Publicerad 2022-01-15 23:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto