Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Storklubb i PL hör sig för om Diego Costa

Sillybloggen

Diego Costa gjorde succé under den gångna säsongen när han hjälpte Atletico Mineiro vinna sin första ligatitel på 50 år. Därefter har rykten gjort gällande att den Brasilien-födde spanjoren kommer att bryta sitt kontrakt med klubben, vilket bekräftades av Atletico Mineiros sportchef.

– I slutet av säsongen kom han till oss och berättade om sin vilja att lämna klubben. Anledningarna han angav var personliga problem, sa sportchefen Rodrigo Caetano i torsdags och fortsatte:

– Vi hade en överenskommelse sedan tidigare att om han inte längre kände sig bekväm i klubben. Vi har därför accepterat hans begäran och arbetar för den bästa överenskommelse för alla parter.

Samtidigt avslöjar nu Goal att flera klubbar redan hört sig av för Costa – bland annat Arsenal som kontaktat honom om hans framtida planer efter att han brutit kontraktet. Londonklubben har emellertid inte gett Costa något erbjudande, utan än så länge är det bara intresse som visats. Även ligakonkurrenten till Atletico Mineiro, Corinthians, har hört sig av om Costas planer för framtiden.

ANNONS

Goal avslöjade även för ett tag sedan att Costa fått ett kontraktsförslag av La Liga-klubben Cadiz, men anfallaren nobbade det då han inte lockades av att spela i klubben.

Costa noterades för sju mål och en assist på 26 framträdanden för Atletico Mineiro under den gångna säsongen.

Publicerad 2022-01-15 22:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto