Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Barcelona har gett besked till Dembélé

Sillybloggen

Barcelona-yttern Ousmane Dembélé, 24, sitter på ett utgående avtal och det har spekulerats flitigt i fransmannens framtid. Nu verkar det som att sagan är all för Dembélé i Katalonien.

Den spanske journalisten Gerard Romero rapporterar nu att Barça har meddelat Dembélé att han inte kommer spela i klubben nästa säsong. Detta efter att 24-åringen ska ha krävt 200 miljoner euro, drygt två miljarder kronor, i bruttolön över fem år – samt 20 miljoner euro i agentarvode och sign on-bonus.

Radiostationen Cadena SER rapporterade tidigare i veckan att Dembélé vägrar att flytta i januari. I stället vill han lämna gratis i sommar, där han föredrar en flytt till Premier League.

Dembélé köptes till Barcelona för 135 miljoner euro, cirka 1,4 miljarder svenska kronor, vilket gör honom till en av världens dyraste värvningar någonsin. 24-åringen har dock aldrig varit i närheten av att infria de högt ställda förväntningarna i Barça-tröjan.

ANNONS
Publicerad 2022-01-16 11:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto