Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Juventus har identifierat Dybalas ersättare

Sillybloggen

Paulo Dybala, 28, ryktas vara på väg bort från Juventus efter att kontraktsförhandlingarna med Turinklubben sägs ha brakat samman. Argentinaren har därför nyligen kopplats ihop med Tottenham, Inter och Barcelona – men än har 28-åringen inte gett något definitivt besked om sin framtid.

Juventus uppges dock redan nu ha börjat planera för en framtid utan Paulo Dybala. Det är Tuttomercatoweb som rapporterar att Juve är intresserat av att värva Roma-talangen Nicoló Zaniolo i sommar, förutsatt att Dybala lämnar.

Enligt uppgifterna vill Roma förlänga 22-årige Zaniolos kontrakt som går ut sommaren 2024, men än har parterna inte kommit överens om ett förnyat avtal. Även om italienaren skulle förlänga sitt avtal uppges Juventus se Zaniolo som sitt högst prioriterade transfermål.

Totalt har Nicoló Zaniolo noterats för 17 mål samt nio assist på 93 matcher i Roma-tröjan.

ANNONS
Publicerad 2022-01-17 20:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto