Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Manchester United vill värva mittfältare från PL-konkurrent

Sillybloggen

Att Manchester United vill förstärka sitt centrala mittfält är ingen hemlighet. Tidigare har den engelska storklubben främst kopplats ihop med Declan Rice, West Ham och Kalvin Phillips, Leeds – men nu bollas ytterligare ett mittfältsalternativ från en Premier League-konkurrent upp.

Det är brittiska The Telegraph som rapporterar att United överväger att värva John McGinn från Aston Villa. Den 27-årige skotske mittfältaren sägs vara värderad till runt 40 miljoner euro, motsvarande cirka 412 miljoner kronor. Enligt uppgifterna är det en summa som Manchester United och Ralf Rangnick ska vara redo att betala.

Enligt tidningen ska klubblegendaren Sir Alex Ferguson och tekniske direktören Darren Fletcher ha blivit imponerade av John McGinns prestationer under säsongen, vilket ska ha väckt intresset inom klubben. 27-åringen förväntas dock få ett erbjudande om en kontraktsförlängning från Aston Villa att ta ställning till inom kort.

ANNONS

McGinn har noterats för 16 mål samt 21 assist på 129 matcher i Aston Villa-tröjan sedan han anslöt till klubben från Hibernian under sommaren 2018.

Publicerad 2022-01-17 23:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto