Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Italiensk media: Juventus har tröttnat på Ramsey - som nobbar PL-klubbar

Sillybloggen

Aaron Ramsey, 31, har dragits med skadebekymmer och endast noterats för tre ligamatcher med Juventus den här säsongen. Sedan tidigare är det känt att Turinklubben vill göra sig av med spelare i januarifönstret för att frigöra budgetutrymme till värvningar och kontraktsförlängningar.

En spelare som Juventus sägs vilja göra sig av med är just Aaron Ramsey, men walesaren själv verkar av allt att döma vara mindre sugen på att lämna Turin. Enligt italienska Calcio Mercato har 31-åringen nyligen nobbat intresse från Newcastle, Wolverhampton och Burnley samt ett par spanska klubbar.

Trots den uteblivna speltiden uppges Ramsey inte har några problem med att stanna kvar i Juventus och kämpa om en plats i startelvan. Klubbens sportsliga ledning ska dock inte vara lika imponerad av mittfältarens vilja, och uppges nu alltså vara irriterade på spelarens ovilja att lämna klubben.

Juventus hoppas dock fortfarande på att kunna låna ut Ramsey innan övergångsfönstret stämmer för att bli av med hans lönekostnad. Enligt samma uppgifter nämns Crystal Palace som en tänkbara destination.

ANNONS

Aaron Ramsey värvades till Juventus som bosman från Arsenal under sommaren 2019. 31-åringens nuvarande kontrakt sträcker sig till juni 2024.

Publicerad 2022-01-19 00:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto