Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Bakslag för Newcastle i jakten på Sevilla-back

Sillybloggen

Diego Carlos, 28, vill byta titelstrid i La Liga mot bottenstrid i Premier League. Den brasilianske mittbacken trycker på för att lämna Sevilla och flytta till Newcastle, men nu ser en flytt alltmer avlägsen ut.

Sevillas styrelse har nämligen bestämt sig för att behålla Diego Carlos, enligt transferjournalisten Fabrizio Romano. Detta efter att ha nobbat två bud från Newcastle och suttit i långa förhandlingar.

Engelska Sky Sports uppger dock att Newcastle, som nyligen fått saudiarabiska ägare, alltjämt har chansen att värva brassen. Då krävs ett bud på 45 miljoner euro, cirka 470 miljoner kronor, enligt Sky. Newcastle vägrar att erbjuda mer än 30 miljoner euro, 315 miljoner kronor, i nuläget.

ANNONS
Publicerad 2022-01-26 09:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto