Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: MFF överens med Heerenveen om Sarr

Sillybloggen

På onsdagen rapporterade Aftonbladet att Malmö FF hade nekat ett bud på Amin Sarr från den nederländska klubben Heerenveen. Budet ska ha legat på runt 20 miljoner kronor.

Nu uppges klubbarna ha nått en överenskommelse om anfallaren, enligt transferexperten Fabrizio Romano. Prislappen ska ligga på 24 miljoner kronor, men de personliga villkoren återstår att färdigställa.

MFF-anfallaren sa tidigare under torsdagen till Fotbollskanalen att han tagit del av medieuppgifterna kring honom men att han försöker hålla det ur huvudet.

– Jag själv tänker inte så mycket. Jag fokuserar på träningarna och gör det jag älskar. Det är klart man ser (rykten), men man försöker hålla det borta och fokusera på fotbollen – och det fungerar bra.

Men du tycker att det för tidigt att flytta redan nu?  
– Alltså hade det hänt så hade jag förmodligen varit beredd på det. Men det känns bra i Malmö, sa Sarr då.

Annons

Sarr var under fjolårssäsongen utlånad till Mjällby AIF. Han fick A-lagskontrakt i Malmö FF inför säsongen 2020 och har dessförinnan spelat i MFF:s akademi.

Publicerad 2022-01-27 23:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto