Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ahmedhodzics pappa: "Han kan stanna i MFF till sommaren"

Sillybloggen

Anel Ahmedhodzics pappa Mirsad skapade stora rubriker i slutet av 2020 när han gick ut och riktade skarp kritik mot sonens agent Markus Rosenberg. Mirsad hävdade då att Rosenberg “hjärntvättat” Malmö FF-backen och att Rosenberg “vill lura Anel”. Pappans utspel fick Anel att gå ut och berätta att han var “väldigt besviken” och att Mirsad tagit det över gränsen.

För några veckor sedan uttalade sig Mirsad om sonens framtid när han uppgav att Milan jagade 22-årige Anel, som själv berättat att han lär lämna Malmö FF i januari.

Nu har Mirsad pratat med bosniska Reprezentacija (Bosnien) på nytt – och enligt pappan kan en transfer möjligen bli av först i sommar. Mirsad dementerar rykten om att sonen skulle vara nära PSV Eindhoven.

– Det finns inget konkret ännu. Malmö vill inte släppa honom för några småsummor och är beredd att vänta till sista dagen. Om de inte säljer honom så får det vänta till sommaren, säger Mirsad Ahmedhodzic.

Det är svårt att värdera exakt vad Mirsads ord betyder, då hans uttalande om Milan dementerats av italienska medier, men det verkar alltså finnas en chans för Malmö FF att behålla Anel Ahmedhodzic några månader till.

Annons

Det har tidigare också talats om att Reims är ute efter Anel Ahmedhodzic, men enligt L’Equipe har Reims nu skjutit fram planer på en mittbacksvärvning till sommaren.

Publicerad 2022-01-28 08:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto