Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: MFF har nobbat bud på 40 miljoner för Ahmedhodzic

Sillybloggen

Det var förra veckan som franska Foot Mercato rapporterade att Reims var intresserat av att värva Anel Ahmedhodzic, 22, från Malmö FF. Enligt uppgifterna kräver MFF omkring 80 miljoner för att släppa mittbacken.

Nu hävdar Aftonbladet att Ligue 1-klubbens senaste bud på Ahmedhodzic var på cirka 40 miljoner kronor – ett bud som MFF ska ha nobbat. Tidningen skriver vidare att förhandlingar fortfarande pågår mellan klubbarna och att Reims hoppas ro affären i hamn innan det internationella transferfönstret stänger på måndag.

– Vi gillar Anel Ahmedhodzic mycket och känner till honom väl men i nuläget har vi flera spelare i den positionen. Vi har haft diskussioner med klubben och hans agent, men det var ett tag sedan, säger Reims klubbdirektör Mathieu Lacour till Aftonbladet.

När MFF träningsspelade mot Jammerbugt (2-2) under fredagen lämnades Anel Ahmedhodzic utanför matchtruppen. I Reims spelar även den svenske landslagsmittfältaren Jens Cajuste.

ANNONS
Publicerad 2022-01-28 18:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto