Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Förhandlingarna har kollapsat - Tagliaficos Barça-flytt spricker

Sillybloggen

Nicolás Tagliafico har ryktats vara på väg till Barcelona.

Den 29-årige Ajax-backen har fått betydligt mindre speltid den här säsongen och tidigare uppgifter har gjort gällande att Tagliafico själv har tryckt på för en flytt bort från Amsterdam till Barça.

Barcelona har dock uppgetts endast vilja låna argentinaren på grund av den ekonomiska situation som råder i klubben, medan Ajax vill sälja spelaren. Det är bakgrunden till att förhandlingarna mellan klubbarna nu verkar ha kollapsat.

Det är transferjournalisten Nicoló Schira som rapporterar Barça och Ajax inte har lyckats komma överens om premisserna för en övergången och att affären därför sannolikt nu är avblåst. Enligt uppgifterna har Ajax krävt sju miljoner euro, motsvarande omkring 74 miljoner kronor, för att sälja mittbacken – och ett lån har inte varit på tapen.

Annons

Tagliafico kom till Ajax under vintern 2018 från Independiente och har kontrakt till sommaren 2023. Den här säsongen är han noterad för två mål och en assist på 15 framträdanden.

Publicerad 2022-01-30 20:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto