Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sport: Xavi vill värva helt ny Barça-backlinje

Sillybloggen

Xavi har redan hunnit göra en del förändringar i Barcelonas spelartrupp efter att han ersatte Ronald Koeman som huvudtränare. Dani Alves, Ferran Torres, Adama Traoré och Pierre-Emerick Aubameyang har anslutit, men Xavi är inte nöjd där.

Barcelonatidningen Sport uppger att Xavi vill värva inte mindre än fyra backar i sommar: mittbacken Andreas Christensen, högerbacken Cesar Azpilicueta (båda Chelsea), mittbacken Jules Koundé (Sevilla) och vänsterbacken José Gaya (Valencia).

Dessutom planerar Barça, enligt Sport, att göra sig av med tre mittbackar i sommar: Oscar Mingueza, Samuel Umtiti och Clement Lenglet. La Liga-giganten kan alltså komma till nästa säsong med en till stora delar ny backlinje.

ANNONS
Publicerad 2022-02-08 18:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto