Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Lahne lämnar Amiens - för bulgarisk klubb

Sillybloggen

Jack Lahne, 20, har fått sparsamt med speltid i franska Ligue 2-klubben Amiens under säsongen.

– Man kan inte bara bli ledsen eller besviken över att man inte får spela. Man får fortsätta kämpa. Chansen kommer komma i slutändan om man jobbar för det. Det handlar om att vara förberedd och ta chansen när den väl kommer, sa Lahne till Fotbollskanalen nyligen om sin situation i klubblaget.

– Jag har hört om lite intresse, men jag tänker inte så mycket på det. Jag tänker mer på nästa match.

Nu rapporterar Expressen att Jack Lahne är nära att lånas ut till bulgariska Botev Plovdiv, som tränas av svenskbekantingen Azrudin Valentic (tidigare i Brommapojkarna och Dalkurd). Enligt uppgifterna återstår endast den obligatoriska läkarundersökningen och om allt går som planerat kommer svensken att presenteras inom kort.

ANNONS

Skulle övergången till Botev Plovdiv bli av kommer Lahne att bli lagkamrat med förre Malmö FF-backen Pa Konate. Den 20-årige forwarden har tidigare representerat Brommapojkarna, AIK, Örebro – samt Häcken dit han var utlånad i fjol.

Publicerad 2022-02-23 12:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto