Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: United jagar PL-konkurrentens stortalang

Sillybloggen

Manchester United jagar förstärkningar inför nästa säsong.

Det ser dystert ut för den nuvarande ligafemman i Premier League efter att Arsenal har ett poängförsprång om den sista Champions League-platsen – trots att Londonklubben har två matcher mindre spelat.

För att se till att nästa säsong blir mer lyckad har United nu börjat titta på Crystal Palace lovande offensiva mittfältare Michael Olise, uppger lokaltidningen Manchester Evening News.

20-åringen värvades från Reading inför säsongen, och har hittills noterats för fyra mål och åtta assist för Palace. Samtidigt har det även ryktats om att England vill försöka få honom att byta landslag från Frankrike till England.

Annons

Det United sägs gilla med Olise är hans mångsidighet. 20-åringen kan spela central mittfältare, högermittfältare, offensiv mittfältare och högerytter. Speciellt med tanke på att klubben kan komma att tappa Marcus Rashford som dragit till sig intresse från klubbar såsom Barcelona.

Hur mycket Olise skulle komma att kosta nämner inte Manchester Evening News, dock.

Publicerad 2022-03-19 11:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto