Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Newcastle vill "sno" Coutinho - lockar med miljonbonus

Sillybloggen

Philippe Coutinho, 29, är för tillfället utlånad till Aston Villa. Brassen har redan hunnit göra avtryck i Premier League och står noterad för fyra mål samt tre assist på tio matcher.

Birmingham-klubben har möjlighet att köpa loss Coutinho från Barcelona i sommar för en summa som uppges uppgå till omkring 40 miljoner euro, motsvarande knappt 415 miljoner kronor. Enligt spanska Sport kommer Barca inte acceptera något “rea-pris” för att släppa yttern permanent, utan man kommer att kräva hela summan.

Huruvida Aston Villa är villigt att betala den summan, eller om klubben kommer att ha råd, är osäkert – vilket har fått konkurrenter att få upp ögonen för situationen. Nu rapporterar nämligen Sport att Newcastle vill försöka kapa affären och “sno” Coutinho.

Annons

Enligt uppgifterna försöker Newcastle locka 29-åringen med en bonus på en miljon pund, omkring tolv miljoner. Huruvida Philippe Coutinho, som också har kopplats ihop med Tottenham och Arsenal, är intresserad av en flytt till ligakonkurrenten återstår att se.

Publicerad 2022-04-01 23:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto