Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Lukaku nobbar Milan och Newcastle

Sillybloggen

Romelu Lukaku har förpassats till avbytarbänken i Chelsea, men belgaren har inga planer på att flytta till Milan eller Newcastle. Det rapporterar brittiska Evening Standard under tisdagen.

Lukaku har bara startat en Premier League-match sedan mitten av februari och blev kvar på bänken mot sitt förra lag Everton senast. Forwarden har haft en tung sejour i Chelsea efter miljardflytten från Inter i somras och har bara gjort fem mål på 23 ligamatcher.

I slutet av december skapade Lukaku rubriker när han uttryckte sitt missnöje med läget i Londonklubben.

– Jag är inte nöjd med situationen i Chelsea, det är normalt. Coachen (Thomas Tuchel) har valt att spela med ett annat spelsystem, men jag får inte ge upp. Jag måste fortsätta jobba och vara professionell, sa Lukaku till Sky Italia, samtidigt som han uttryckte en vilja om att återvända till Inter.

Annons

En flytt till Milan är därför inte aktuell, då Lukaku inte vill stöta sig med Inter-fansen. 28-åringen ska inte heller vara sugen på en övergång till nyrika Newcastle, som uppges vara en av få klubbar som kan matcha Lukakus höga lönekrav.

Publicerad 2022-05-03 22:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto