Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nya uppgifter: Manchester City vill ha Pogba

Sillybloggen

Paul Pogba spekuleras lämna Manchester United i sommar.
Nu kommer nya uppgifter om att Manchester City vill värva mittfältaren.

Manchester United-mittfältaren Paul Pogba, 29, sitter på ett utgående avtal och ryktas lämna den engelska storklubben efter säsongens slut. Under senaste tiden har stjärnspelaren främst kopplats ihop med Juventus och Paris Saint-Germain, men möjligen kan han bli kvar i England.

Den engelska tidningen Daily Mail uppger nu att Manchester City är intresserat av att värva Pogba gratis i sommar. City sägs i dagsläget undersöka möjligheten att värva 29-åringen. Detta då City-managern Pep Guardiola gärna skulle vilja få in en ny mångsidig mittfältare som kan fylla tomrummet som sannolikt lämnas efter Fernandinho, vars kontrakt löper ut i sommar.

Annons

Ansedda The Guardian uppger vidare att City är redo att erbjuda den franske världsmästaren ett fyraårskontrakt och att Pogba är öppen för att flytta till Uniteds stadsrival. Stjärnmittfältaren sägs lockad av att jobba med Guardiola, men en flytt till ljusblått skulle innebära en lönesänkning för Pogba. Vidare skriver The Guardian att fransmannen inte kommer att förnya sitt kontrakt med United.

Om övergången skulle gå igenom skulle det vara en känslig sådan, då Pogba har en lång bakgrund i Manchester United. Han kom till klubben första gången under 2009 och lämnade sedan tre år senare för spel i Juventus. Därefter återvände han under sommaren 2016.

Publicerad 2022-05-06 23:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto