Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spanska uppgifter: 95 procents chans för de Jong till United

Sillybloggen

Barcelona-mittfältaren Frenkie de Jong har den senaste tiden ryktats till Manchester United, där han i så fall skulle återförenas med tränaren Erik ten Hag efter duons tid tillsammans i Ajax. Nu rapporterar den Barcelona-baserade journalisten Gerard Romero att en övergång är nära.

Enligt Romero är det 95 procents sannolikhet att de Jong blir klar för United innan ligasäsongen är slut. Transfersumman skulle i så fall landa på mellan 70 och 80 miljoner euro, motsvarande mellan 740 och 840 miljoner kronor.

Anledningen till att Barça är villigt att sälja, enligt Romero, är att klubben riskerar att förlora pengar på de Jong om han stannar en säsong till och inte “exploderar”.

Den 24-årige mittfältaren anslöt till Barcelona från Ajax under sommaren 2019 och har kontrakt med La Liga-jätten till juni 2026. Den här säsongen har de Jong gjort fyra mål och fem assist på 45 matcher.

Annons
Publicerad 2022-05-11 23:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto