Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Mbappés strategi för att höja klubbarnas erbjudanden

Sillybloggen

Kylian Mbappé väntas snart bestämma sig om han kommer stanna i PSG eller flytta till Real Madrid, Enligt hans mamma, tillika agent, Fayza Lamary är förhandlingarna avslutade och det som återstår är för spelaren att göra sitt val.

Frilansjournalisten Romain Molina, som bland annat arbetar för CNN, BBC och New York Times, kommer nu mer uppgifter kring strategin som Mbappé och hans representanter använt sig av för att få bästa möjliga erbjudanden för klubbarna. Han ska ha använt erbjudandet han fick av Real Madrid för att få PSG att gå högre. När det lyckades ska fransmannen ha använt PSG erbjudande för att i sin tur höja Real Madrids.

Lamary meddelade att erbjudandena som nu ligger på bordet är likvärdiga från båda klubbarna.

ANNONS
Publicerad 2022-05-20 21:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto