Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Spansk media: Barça tvekar om Alves

Sillybloggen

Det var i slutet av 2021 som Dani Alves skrev på ett korttidskontrakt med Barcelona. 39-åringen hade brutit med São Paulo och erbjöd sig att spela för en minimumlön – bara han fick återvända till Katalonien. Och så blev det.

Efter att ha gjort fyra poäng på 14 ligamatcher var Alves med och förde Barça till en andraplats i La Liga. I slutet av juni går dock brassens kontrakt ut, men han själv har varit tydlig med att han vill fortsätta spela i klubben.

Sport rapporterar att Barça däremot tvekar kring om man ska erbjuda Alves ett nytt kontrakt. Enligt uppgifterna jobbar Barcelona på att värva Cesar Azpilicueta från Chelsea, vilket skulle betyda att klubben får fler alternativ på högerbackspositionen.

Tidningen hävdar att 39-åringen vill stanna minst till slutet av 2022 för att öka sina chanser att komma med i Brasiliens trupp till Qatar-VM i november. Det återstår att se ifall Barcelona lyckas hitta en plats för klubbprofilen i lagbygget.

ANNONS
Publicerad 2022-05-24 22:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto