Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Athletic: Nketiah vänder - stannar i Arsenal

Sillybloggen

Eddie Nketiah, 22, fick något av ett genombrott i slutskedet av årets Premier League-säsong. Forwarden imponerade nämligen stort och gjorde fem mål på de sju avslutande matcherna.

Sky Sports har tidigare rapporterat att Nketiah dock inte velat förlänga sitt utgående kontrakt med Arsenal för att utnyttja möjligheten att kunna skriva på för en ny klubb som bosman i sommar. 22-åringen uttalade sig även nyligen själv om sin framtid.

– Jag har fått erbjudanden om ett nytt kontrakt (från Arsenal) men för tillfället är mitt mål att spela fotboll och att spela regelbundet. Det är min ambition och vad jag hoppas att göra men samtidigt är jag i Arsenal, och jag älskar Arsenal, sa han till The Beautiful Game podcast då.

Nu kommer en vändning i frågan.

Det är The Athletic som hävdar att Nketiah har ändrat sig och nu är nära att skriva på ett nytt femårskontrakt med Arsenal. Enligt uppgifterna återstår bara detaljerna innan avtalsskrivningen kan genomföras. Därmed väljer han bort intresse från bland annat West Ham och Crystal Palace.

ANNONS

Totalt har Eddie Nketiah, som anslöt från Chelsea i ungdomsåren, gjort 23 mål på 92 matcher så här långt i Arsenal-tröjan.

Publicerad 2022-05-25 18:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto