Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Liverpool jagar Barça-duo

Sillybloggen

Trots att säsongen inte är över för Liverpool, då laget ska spela Champions League-final mot Real Madrid under lördagskvällen, så jobbar man redan med att bygga truppen inför nästa säsong.

Sedan tidigare är talangen Fabio Carvalho från Fulham klar, och enligt den spanska tidningen Sport har den engelska storklubben nu ställt in siktet på Barcelonas Ousmane Dembele och Gavi. Den förstnämnde sitter på ett utgående avtal och kan lämna den katalanska klubben gratis i sommar, för att sedan skriva på för vilket lag han vill.

Gavi, i sin tur, har ännu inte kommit överens med Barcelona om ett nytt kontrakt och har således en utköpsklausul i det nuvarande kontraktet om 50 miljoner euro (530 miljoner kronor) – en utköpsklausul Liverpool enligt Sport ska vara berett att betala för en av Europas mest lovande spelare.

ANNONS

I dagsläget är Dembele den troligaste att ansluta av de två, då fransmannen ser ut att lämna klubben i sommar. Skulle det bli så att Dembele lämnar gratis kommer Barcelona istället att lägga resurserna de budgeterat för Dembeles kontrakt på att verkligen försöka förlänga Gavis kontrakt, för att knyta till sig honom längre och bli av med den “låga” utköpsklausulen.

Publicerad 2022-05-28 13:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto