Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Billborns Sarpsborg vill låna in Nanasi

Sillybloggen

Sebastian Nanasi gjorde sin första A-lagssäsong för Malmö FF i fjol och fick begränsat med speltid. Inte heller i år har han tagit någon given startplats. Efter elva matcher är facit två starter och sex inhopp.

Aftonbladet uppger att det har fått utländska klubbar att visa intresse för att låna Nanasi. En av dem ska vara tidigare Bajen-tränaren Stefan Billborns Sarpsborg 08. Inget är dock klart kring en eventuell utlåning.

MFF:s sportchef Andreas Georgson vill inte kommentera specifika klubbar men bekräftar intresse för den offensiva talangen.

– Det finns intresse för honom. Det är väl rätt naturligt med tanke på att många klubbar som sitter och tittar på vår trupp ser att han plus ett par andra spelare inte spelar regelbundet. Då är det klart att han blir intressant för klubbar som vill låna in spelare och förstärka. Han har inte riktigt tagit steget ännu till att bli helt ordinarie, men när han väl gör det tror jag att han kommer få en rejäl skjuts, säger han till tidningen.

ANNONS

Sebastian Nanasi har tagit steget upp från Malmö FF:s akademi. Under säsongen 2020 var han utlånad till Varbergs Bois.

Publicerad 2022-05-31 20:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto