Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Kuyt tar över ADO Den Haag

Sillybloggen

Tidigare Liverpool- och Feyenoord-stjärnan Dirk Kuyt, 41, arbetar numera som tränare och har nu fått sitt första stora uppdrag. Under torsdagen meddelade det nederländska andraligalaget ADO Den Haag att Kuyt tar över som chefstränare i klubben med ett kontrakt över ett år.

– ADO Den Haag är en fantastisk klubb och jag är glad över att få stå här idag och påbörja den här nya utmaningen som huvudtränare. Jag är tacksam över det varma välkomnandet och förtroendet som klubben har uttryckt för mig. Klubbens målsättning och ambition tilltalar mig enormt mycket och vi kommer därför, tillsammans med alla människor i klubben, se till att vi förverkligar den ambitionen, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Den Haag slutade i år på fjärde plats i andraligan och var nära att kvalspela sig upp till Eredivisie, men föll mot Excelsior efter straffläggning i playoff-finalen.

Annons
Publicerad 2022-06-02 13:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto