Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ekitike klar för Newcastle

Sillybloggen

Hugo Ekitike har imponerat stort med Remis i Ligue 1, där han noterades för tio mål på 24 matcher förra säsongen. 19-åringen har senaste tiden ryktats vara på väg bort från klubben, och nu kommer uppgifter som gör gällande att en flytt kommer bli av.

Det är RMC Sport som rapporterar att Newcastle och Remis är överens om en övergång. Enligt uppgifterna betalar Premier League-klubben 36 miljoner euro, motsvarande knappt 380 miljoner kronor, plus tio miljoner i eventuella bonusar för Ekitike.

Spelaren ska sedan tidigare ha kommit överens med Newcastle om de personliga villkoren för ett kontrakt, och nu återstår endast detaljer innan affären blir av. 19-åringen uppges ha tackat nej till storklubbar som Paris-Saint Germain för en flytt till England.

Annons
Publicerad 2022-06-05 17:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto