Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Juventus redo att släppa Di Maria - vill ha Berardi

Sillybloggen

Angel Di Maria, 34, kommer att lämna Paris Saint-Germain i sommar och senaste tiden har argentinaren uppgetts vara nära en flytt till Juventus. Men nu kommer uppgifter som gör gällande att Turinklubben inte är lika övertygad längre om att värvningen kommer bli av.

Det är transferjournalisten Fabrizio Romano som rapporterar att Juventus har erbjudit ett tvåårskontrakt, men Di Maria vill ha ett ettårskontrakt. I går, tisdag, rapporterade Mundo Deportivo att Barcelona samtidigt överväger att erbjuda 34-åringen ett kontrakt då hans ses som ett “billigt alternativ” eftersom han kan ansluta som bosman.

Argentinare uppges därmed vara redo att vänta med att fatta ett beslut kring sin framtid.

Goal hävdar samtidigt att Juventus inte har för avsikt att vänta på Angel Di Marias beslut och i stället har börjat rikta blickarna mot Sassuolo-stjärnan Domenico Berardi. Den 27-årige yttern har varit en tongivande spelare i Serie A senaste åren och noterades för 15 mål samt 17 assist förra säsongen.

Annons
Publicerad 2022-06-08 09:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto