Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Flörten: "Säger man nej till Bajen är man dum i huvudet"

Sillybloggen

Abdelrahman Saidi ryktas till Hammarby. Och nu flörtar Degerfors-forwarden öppet med den allsvenska storklubben.

I en intervju med Aftonbladet säger han exempelvis:

– Man kan inte tacka nej till Hammarby. Säger man nej är man dum i huvudet. Jag förstår ifall man har spelat i Djurgården och Hammarby vill ha en, då blir det krig mellan fansen. Men är man neutral, som jag är… säger man nej så är man dum.

Under onsdagen skrev fotbolldirekt.se att Bajen lagt ett första bud på 22-åringen.

– Det är kul. De kanske tycker att jag gjort det bra. Men som jag sa till dig innan, jag tycker inte att jag gjort det så bra. De ser säkert bättre än mig. Men jag fokuserar på Degerfors, det är min agent som får fixa det där. Jag är här för att spela fotboll.

ANNONS

Saidi har gjort fem mål i allsvenskan i år.

Publicerad 2022-06-23 10:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto