Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Ronaldo lämnar - om inte United värvar

Sillybloggen

Trots spelare som Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes och Paul Pogba på planen blev Manchester Uniteds säsong en besvikelse, precis som de senaste åren. Kräftgången kan mycket väl vara en möjlig orsak till att sistnämnde Pogba har meddelat att han inte förlänger sitt avtal, som löper ut om en dryg vecka.

Den franske landslagsmittfältaren kan dock inte bli den ende storstjärna att lämna Old Trafford innan sommaren är över. Portugisiska Record skriver nämligen att nämnde Ronaldo berättat för sina närmaste att han kan komma att ge sig iväg om inte United agerar på transfermarknaden.

Vidare skriver Record att portugisen förvisso tror på den anfallsfotboll som nye tränaren Erik ten Hag förespråkar, men att klubbens oförmåga på just transfermarknaden gör att han håller på att få ett “nervöst sammanbrott”.

Cristiano Ronaldo har ett kontrakt med Manchester United som sträcker sig till sista juni nästa år.

ANNONS
Publicerad 2022-06-23 20:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto