Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Nederländsk media: Arsenal har lagt nytt bud på Ajax-kuggen

Sillybloggen

Både Manchester United och Arsenal har uppgetts ha stort intresse för att värva Ajax argentinske mittback Lisandro Martinez i sommar. Än så länge har ingen av klubbarna lyckats komma överens med Ajax om en övergångssumma, och Arsenal har fått ett bud nekat.

Men under måndagen uppger den nederländska tidningen De Telegraaf att Londonklubben har lagt ett nytt bud på Martinez. Enligt uppgifterna ska budet ligga på 40 miljoner euro (425 miljoner kronor), med bonusar inkluderat, men det ska fortfarande vara en bit ifrån Ajax värdering av Martinez på 50 miljoner euro (525 miljoner kronor).

Transferjournalisten Fabrizio Romano hävdar att Ajax inte vill sälja vare sig Martinez eller argentinarens försvarskollega Jurrien Timber i sommar, som också uppgetts vara av intresse för United.

Vad Ajax har svarat på Arsenals senaste bud på Martinez framkommer inte, men sett till att Ajax vill ha 50 miljoner euro för honom kan antas att det inte kommer att accepteras.

ANNONS
Publicerad 2022-06-27 16:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto