Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: River Plate optimistiskt om Suárez-ankomst

Sillybloggen

Han har själv bekräftat att han lämnar den spanska huvudstaden och Atlético Madrid. Men Luis Suárez har inte gjort klart med någon ny klubb – åtminstone har varken han eller något lag offentliggjort något sådant.

– Han har visat att han är villig och entusiastisk inför en förändring, men beslutet är upp till honom när han är redo, har däremot argentinska River Plates tränare, Marcelo Gallardo, sagt om en eventuell Suárez-ankomst.

I ett inlägg på Twitter skriver även ESPN-journalisten Juan Patricio Balbi att River Plate är optimistiskt om en framtida flytt för uruguayanen till Argentina. Balbi menar att Suárez gillar erbjudandet om en flytt till River, men anfallaren vill också spela Copa Libertadores. Därmed kommer River Plates åttondelsfinalmöte i turneringen med Velez Sarsfield kommande torsdag vara av extra stor betydelse, om Suárez-uppgifterna stämmer.

ANNONS

Luis Suárez har, utöver matcherna för Atlético Madrid, även spelat i klubbar som Ajax, Liverpool och Barcelona.

Publicerad 2022-06-27 08:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto