Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Djurgården har nobbat nytt bud på Hien

Sillybloggen

I början av maj kom rapporter om att Djurgårdens IF hade nobbat ett bud runt tio miljoner kronor på Isak Hien. Nu kommer uppgifter som gör gällande att Slavia Prag har gjort ett nytt försök att knyta till sig den 23-årige mittbacken.

Det är Expressen som hävdar att Slavia Prag för drygt två veckor sedan erbjöd Blåränderna omkring 13 miljoner kronor för Hien, men även då ska sportchef Bosse Andersson valt att tacka nej. Enligt tidningen kommer klubbarna dock fortsätta att ha kontakt kommande veckor.

– Vi släpper inte Isak Hien oavsett vilket bud just nu för vårt transferfönster är inte öppet. Vi har en dialog med Slavia Prag, säger Andersson till Expressen.

– Oavsett bud har vi inte haft diskussioner om det. Vi kan inte göra en försäljning till Slavia Prag just nu, det vet de om. Vi har inte varit beredda att diskutera buden, däremot har vi haft samtal med Slavia Prag. De har visat intresse och har vetskap om att vi inte vill sälja just nu vid den här tidpunkten.

Annons

Hiens agent Blash Hosseini bekräftar samtidigt att 23-åringen har en ambition att ta “nästa steg”, och därmed hoppas Hosseini att klubbarna kommer överens om en övergång.

Totalt har Isak Hien noterats för 17 matcher i Djurgården-tröjan sedan han värvades från Vasalund 2021. I år har han tagit en ordinarie startplats i mittbackslåset bredvid Hjalmar Ekdal. Kontraktet med Dif sträcker sig till slutet av 2023.

Publicerad 2022-06-29 08:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto