Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Alves i samtal med brasiliansk klubb

Sillybloggen

Det blev bara ett drygt halvår på klassiska Camp Nou och i tidigare klubben FC Barcelona för Dani Alves, som i mitten på juni bekräftade på sociala medier att han nobbats ett nytt kontrakt av Barça. Därmed är han nu fri att söka sig till en ny arbetsgivare.

På marknaden verkar Alves vara hett villebråd för kanske framförallt en klubb: brasilianska Clube Atlético Paranaense. Enlig sajten Goal för ytterbacken diskussioner med Atlético om ett eventuellt kontrakt med klubben, men ännu har inget officiellt besked kommit från vare sig Alves eller Clube Atlético Paranaense, som är från den brasilianska miljonstaden Curitiba.

Goal uppger därutöver att Fluminense från Rio de Janeiro i Brasilien också är intresserat av Alves.

ANNONS
Publicerad 2022-07-02 08:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto